Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 24/11/2017 - 25/11/2017
Hela dagen

Plats
Hotell Sheraton, Stockholm

Kategorier


Boka redan nu in årets kongress, den 24-25 november 2017, på hotell Sheraton i Stockholm.

Språklig sårbarhet – vi väljer möjligheternas väg!

Det finns många personer i vårt samhälle som har en språklig sårbarhet. Det kan exempelvis vara personer med någon form av språkstörning, hörselnedsättning eller som inte fått tillräcklig språklig stimulans. Hur gör vi då konkret för att ge bästa möjliga stöd till dessa personer? Hur påverkar minnet våra språkliga förmågor? Det är ett par av de viktiga frågor som kommer att belysas vid årets kongress. Vi behöver ha bakgrunden för att ta rätt beslut, men lika viktigt är att lyfta blicken och fokusera på vad som händer sedan. Det är dags att ta en tydlig riktning. Följ med oss, välj möjligheternas väg!

Ni kommer bland andra att få lyssna till Susan Ebbels, Julie Dockrell, Barbro Bruce, Hülya Basaran, Martina Hedenius och Olof Sandgren. Detaljerat program kommer under våren, men redan nu kan du anmäla dig

Nytt för i år är att du som är medlem i föreningen och anmäler dig före den 31 maj endast betalar 2750 kr för deltagande i kongressen. Var god se www.sits.nu för mer information om medlemskap i SITS.